Our Baby~..

having a baby

Wednesday, October 8, 2008

8 Syawal 1429..

Hoho..Hari ni dh raye ke-8..dan aku x start² lagi wat pose enam..ingt nk start wat esok laa..skang aku tgh wisau n pening nih..3 ari lepas aku timbang berat badan aku..perghhh..skali dh nek 2 kilo..adeii..dah tuh ramai plak ckp aku nmpk makin kembang n sihat..alahaiii...tapi masalahnye skang..aku xde ati nk diet arr..cmno tuh..ms tulih ni pon aku tgh sibok kunyah kepok..hehe..mulut xleh nk benti mengunyah laa..huhu..
Smlm ptg, aku ym ngn salah sorang skool mate aku..tetibe die tny aku x kuar gi dating ker..aku ckp laa tunang aku keje pagi tuh..pastu die tny laa kalu aku duk kt KL, x kuar dating ke...then aku jwb laa..ade ms free..kuar gaks jumpe..pastu aku tny laa die balikk..nape tnye..die jwb sj tny..then die ckp..sanggup ye tunang aku tuh dtg jejauh nk jumpe aku.. aku pon diam je laa..xtau nk jwb pe..tapi bile teringt balik n layan kepala ms nk tido smlm..aku terpikir n tertanya² s/a tunang aku tuh ade wat salah pape ke yg aku x tau...(???).. alahaii..x bestnye aku rs..aku dh start mula pikir yg bukan² dh nih..tapi kalu betul laa ade sesuatu..aku rs nk bwk diri aku sejauh mungkin..

2 comments:

ZaZa said...

sabo jelaa k..aku dah tau cite ko tuh...ko kenalaa percaya pd kesetiaan dia...jgn sebab pertnyan dr member yg tibe2 br nk close blk ngan ko..ko dah pkr yg bkn2 plak...

NollyMolly said...

hi kak elly (bila masa plak aku panggil ko kak elly ek?)

baru sempat browse thru ur blog ni...so bila nak kawin ni? jgn lupa jemput tau...ari tu tak sempat nak g open hse umah hid...pastu comment la kat my blog k!